Våga vara udda!

Det är tufft att våga vara udda och sticka ut i samhället som vi lever i idag. Det är så mycket oskrivna regler som vi följer och som börjat accepteras mer och mer i samhället ta för exempel att man ska stå på höger sida när man åker rulltrappa, det är ingen regel bara en norm vi själva byggt upp genom tiderna.

Jag tror skarpt på att vi alla människor är unika och att det finns något där inne inom varje person som alla människor har men inte vet hur de ska få ut det. Jag tror att när man fått ut det som man hållit stängt där inne så börjar man känna sig själv och inse '' I don't care about what they say.''

''Man vågar göra sin röst hörd,

man vågar synas,

man vågar tro,

man vågar hoppas,

man vågar känna,

man vågar älska,

man vågar se,

man vågar höra,

man vågar le,

men det viktigaste av allt, man vågar vara sig själv.''


Pink en artist jag länge beundrat över att hon vågar vara sig själv i en bransch full av falsket och perfektion. Hon kör sitt eget race och vågar sticka ut, hon vill vara annorlunda, varför vara som alla andra - alla andra är redan upptagna ellerhur?




Du är skapad som du är, ditt utseende är unikt och du kommer att leva med det, lär dig älska det. Oavsett om du vill eller inte så är det så du är skapad man lever bara en gång så lev livet fullt ut och ångra inget som fått dig att le.


xoxo, miss.E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu