Saker under en 50-lapp på vintern!

 
UT PÅ SJÖN!

Om ni har skridskor hemma så kan ni ju alltid gå ut en sväng och åka skridskor (kolla gärna så att isen är säker) kasta en sten hårt på isen eller något, haha. Glöm inte hjälmen!
Har ni inte skridskor kan ni väl gå en promenad ute runt sjön bara, brukar vara mysigt. Gärna med någon Romeo...
 
MAN BLIR ALDRIG FÖR GAMMAL...
 
Det skadar aldrig att få vara barn nån gång ibland, så varför inte ut och lek i snön? Har ni inte pulka så går det alltid bra att åka på plastpåsar det är lika roligt. Eller varför inte bygga en elak snögubbe som liknar kärringen som alltid klagar, haha kan lova att det ger oerhört fina minnen till er vänskap.
 
LÅT DIG INSPIRERAS...
 
Titta ut genom fönstret och låt dig inspireras av hur vackert det är när snön ligger stilla på marken, himlen är svart och stjärnorna syns.. Låt tankarna flyga iväg och fundera på allt möjligt, öppna upp ditt andliga sinne och släpp din själ fri......
 
SE FILM HEMMA!
 
Köp hem lite smått och gott som godis, chips och läsk och se på en film! Njut av att du är på insidan och har det mysigt medan det snöar stillsamt utomhus.. Du kan göra det själv eller så kan du göra det med en kompis och/eller din.. Romeo.
 
BLI KREATIV..

Öppna upp din kreativa sida, så som att måla, spela musik eller hitta på något annat. På så sätt kan man bli av med tunga saker man bär på, kanske något du bärt på länge som känts tungt? Varför inte göra en kopp te och skriva en novell som påminner om din situation för då kan man inse att man faktiskt inte är ensam...
Eller varför inte ta ut alla dina känslor på ett vitt papper? Låt färgerna symbolisera dina känslor..
 
Nu har ni i alla fall något att göra i vinter!
 
xoxo, miss.E

Ser inget, hör inget och säger inget.

xoxo, miss.E

Sådär ja.

Ska börja ta bloggningen mer på allvar här framöver eftersom att vi faktiskt har kvar läsare och endel klagar ju faktiskt haha söta ni är.
xoxo, miss.E
 
pssst...glöm inte att kolla in den här bloggen: : http://villemo.webblogg.se

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu