Att våga ta hjälp om man har det jobbigt.

Ni vet de där ungdomarna som aldrig är hemma?

Som alltid är ute och rullar, snattar, röker på, festar, skiter i plugget och listan kan fortsättas göra rullande, men ni vet iallafall vilka ungdomar jag talar om?

Det är ofta lätt att man stämplar de negativt för att de håller på som de gör och att man gärna avstår från att vara vän med de.

Men de det är inte vilka ungdomar som helst som håller på sådär, det är folk som har det jobbigt och som gärna söker sig till folk som har det likadant eftersom man finner tröst hos folk som har det likadant och som faktiskt förstår hur det är att ha det så att t.ex försöka klara av dagarna utan att gråta i skolan, man trycker ner gråten men tillslut blir det för mycket att man måste låsa in sig på toan och gråta sen gå ut igen och låsas som om inget hänt.

Man har olika skäl till att man hamnat i de banorna antingen för att man hängt med fel vänner eller ungdomar som kämpat och som har det jobbigt hemma, det är helt enkelt vilsna ungdomar som har det jobbigt. Vissa klarar av att fortfarande ha helt raka A i betyg medan andra inte klarar av att gå till skolan för att det blir för mycket. Man klarar av olika mycket ellerhur? Så sluta se ner på såna ungdomar om du nu gör det, hjälp de för fan. De vill ha hjälp även ifall de inte vill erkänna - för de vill ändra sig, men om man varit i den banan för länge kan det nästan bli för svårt att ändra sig men man försöker och man försöker se hopp och det ljusa i allt även fast det ser mörkt ut.

Kom ihåg det ni som ''ser ner'' på såna ungdomar det finns alltid en historia om varför det blev som det blev.

Ni som är ''såna ungdomar'' om ni verkligen vill ha hjälp så måste ni öppna upp er och vilja ta emot hjälpen för man kan inte göra så mycket om man försöker hjälpa men det inte är någon som vill ta emot hjälpen.

Vad finns det för hjälp? Lite beroende på vad för problem du har, men kolla alltid: oss, umo, bup och bris.
Vi finns här för er skull, så kom ihåg ni har spel kortet antingen håller ni tillbaka det eller så spelar ni det.xoxo, miss.E

Postat av: Anonym

Respekt mannen

2012-05-07 @ 10:36:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu