Han eller inte han?

Eftersom jag har fått lite skrivkramp så ska jag börja mitt första inlägg med ett väldigt neutralt ämne efter väldigt långt uppehåll...
Du har träffat en kille genom internet som du verkligen börjar falla för. Ni pratar med varandra så ofta ni kan till sent inpå nätterna. Allt som snurrar i ditt huvud är han. Du pratar konstant om honom och målar upp små scener om hur det vore om han vore här med dig nu. Och känner jämt och ständigt hur fjärilarna i magen sparkar som en spratlande hyperaktiv bebis bara för att du just tänker på honom. Well, jag kan inte säga mer än att ja tjejen.. Du är kär!
 
Så okej, en kille som du har träffat via internet men inte irl (i verkliga livet) hur vet du om han är seriös eller om ni är på samma plan?
 
Det första jag ska säga är att inte falla för tidigt eller ha för höga förväntningar. För om ni verkligen är tajta och smsar från morgon till kväll eller vilket ni nu är gör så kom ihåg att det är inte samma sak som i verkligheten. När man lär känna en person på det här viset är det lättare att bara stänga av när man vill och sätta på när man vill. Men ett ''(förhållande)'' eller vad man nu ska kalla det för (hittade inget bättre ord) så är det inte lika lätt att bara stänga av och sätta på. Sen är väl en av de viktigaste frågorna ifall om han verkligen känner likadant inför dig med, alltså förstår ni vad jag menar? Att det liksom inte bara är något slags ''jag-gillar-dig-bara-här-för-det-kommer-aldrig-bli-vi ''spelet. Utom att han också är villig att visa sina känslor och så vidare. En annan grej att tänka på att en del killar ber oftast tjejer om nakenbilder, lättklädda eller något annat som oftast går i den stilen. Oavsett hur lockande det är att att skicka bilder för att ge honom lite ''njutning'' så för gudsskull gör det inte! Du vet bättre. Jag behöver nog inte ens dra upp konsekvenserna av vad som kan hända för det borde väl alla känna till för om inte så läs på. 
 
Om du väl säger nej till sådana bilder hur reagerar han? Blir han sur? Alltså jag tycker personligen att om han verkligen gillar dig så kommer han inte att bli sur eftersom att han kommer att acceptera ditt val.
 
Men det som jag verkligen ville komma fram till var att det är viktigt att ni ligger på samma bana och att du inte gör något som du sedan kommer att ångra.
 
#YOLO brudar.
 
Ursäkta för ett väldigt förvirrande inlägg, men som sagt bara kärlek.
 
xoxo, miss.E

Miss.E är tillbaka.

Efter mycket funderande fram och tillbaka så har jag beslutat mig att fortsätta blogga trots att jag kommer att ha väldigt ont om tid för bloggen. Men tycker att det är bättre att jag ger det ett till försök än att jag bara låter det vara. Eftersom att bloggen (kanske faktiskt kan hjälpa människor) så det vore så himla synd att bara ge upp det. Men självklart kommer jag att prioritera vissa saker före bloggen.
 
Fick en kommentar som jag tänker svara på:
 
''Hur kan du så mycket om stil och hår "Miss.E"?''
 
Svar: Kan och kan, jag älskar allt som rör hår, smink och kläder. Men just hår är något jag har fastnat väldigt mycket för. Och sen lite för att hår är det intressantaste att kunna!
 
 
Sen kanske även de flesta av er undrar om Miss.B kommer att komma tillbaka och den frågan kan jag inte svara på , men vi kan ju alltid hoppas.
 
xoxo, miss.E

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu