är detta självrespekt?Var inne på youtube och bara lyssnade på soft musik då jag råkade komma över detta klipp under youtubandet.

Vi så kallade ''kvinnor'' kräver och vill att vi ska bli accepterade för de vi är och även älskade för de vi är. Och när man gör detta så är det nästan så att man bara vill ha uppmärksamhet och sen går vi omkring och undrar varför killar/män inte gillar oss för de vi är?

Ett bra citat skulle passa in här:''killar blir kära i vad de ser och tjejer i vad de hör. Det är därför tjejer bär smink, och uringat och killar leker små romeos.''

Förlåt men att göra något sånt här, har man inte förloar hela självrespekten för en själv? Killar som kommenterar kommenterar ju om åh '' it's up.'' ''i'm so hard right now.'' '' i'm gonna watch some real porn.''

Fattar ni vad jag menar? Liksom, herregud! Men samtidigt, det är ju vad jag tycker och min åsikt om tjejerna som gjorde de här kanske inte menade att det skulle bli så ''sexistiskt'' men tja, i världen vi lever i i dag... räknas minsta lilla grej som sexsak. ''Åh, hon går i korta short, vilken hora.'' Vilket kanske är lite sant jag ska inte ljuga, men fortfarande det beror på hur man ser det. Vissa kanske tycker det är okej att ha så medan andra är tycker att korta shorts är lite ''2sexy.'' Hoppas ni fattade poängen.

xoxo, miss.E

Postat av: Anonym

När kommer fler inlägget om fler självkänsla och självförtroende inlägg upp? <3

2012-05-02 @ 22:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu