Du är vacker!

Du behöver inte vara blåögd eller blond för att bli älskad.
Du behöver inte vara smal och 150 för att bli älskad.

Det räcker med att du är dig själv bara. Jag vet att det är lättare sagt än gjort, men det tar tid innan man kan börja älska sig själv. Hur ska du kunna älska någon annan om du inte kan älska dig själv?

Jag vet att det är jobbigt när det typiska idealet är att se ut såhär...

Och att de flesta tjejerna hungrar för att se ut såhär för att det är tydligen då en kille vänder en blicken till men kom ihåg att det är bara vad du tro! Det finns killar som älskar alla sorters möjliga tjejer, men från ett ämne till ett annat så handlar det ju inte om vad killar tycker om dig utom om vad du tycker om dig själv.

Så vi återgår igen till ämnet. Nej, det finns inget som tyder på att man är ful bara för att man inte ser ut som hon på bilden. Så är det verkligen inte, vem har rätt att säga att du är ful? Ingen. Du är unik och vacker. Även fast du kanske inte tycker det så kom ihåg det. Jag vet att det är svårt att ha det i åtanke ibland och allitd komma ihåg det.

Ibland kanske du känner att du skulle vilja ändra något på kroppen men då kan det vara så att allt blir bättre genom att kanske fixa håret,klä upp dig eller kanske färga håret. Man behöver inte genomgå en operation varje gång. Kom ihåg att Barbie inte perfekt. Hon är en plastikopererad tjej som går halv naken för att få uppmärksamhet.Okej .. Nu ska jag inte sitta och säga att plastikopererade tjejer är fula eller så men det finns en gräns.. Fast vissa människor opererar sig och känner sig mycket självsäkrare och får bättre självkänsla.Så det är ju också bra.Nej faktiskt inte. Du skulle vara mer perfekt ifall du tog bort den där masken.

xoxo-Miss.B & Miss.E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu