fler vita klänningarHär är en liknande lång klänning som jag laddade upp förut men som nu har pärlor som går neråt vilket här är  fint för har du fina kurvor så lär det nog synas med tanke på att klänningen i största allmänhet är väldigt tråkig och då dras ju blickarna dit.

Finns på: modegallerian pris: 899:-
Här har vi en liknande klänning som jag hade laddat upp och lagt under den klassiska/gammelmodiga delen. Den här klänningen har dock ingen spetts men det enda fina med klänningen är väl då överdelen med tanke på att den sticker ut lite med sättet den är mönstrad på. Passar även utmärkt som ett classyval.Här har vi en klänning som är väldigt lik den förra klänningen men skillnaden är att den här har en volangliknande nederdel med söta blomtecken på tror jag att det är vilket direkt säger ganska mycket om klänningen och dig. Jo att du som bär den är väldigt tjejig. Över till är den lite kurvformad vilket gör att det är en lite blandning av både kurvformat men också tjejigt. Man visar vad man har men ändå inte.
Framtill har den en drakedja vilket är ett litet plus på. Något som kan vara negativt är att den är kort (det är bra med korta klänningar) men om en klänning är så kort att man ser rumpan så I don't want to live on this planet anymore.

Finns på: ellos.se pris: 399:-Den här klänningen är till för dig som gillar den där ''killstilen'' lite mer eller är helt galet kär i pojkväns stilen. Det är iallafall en väldigt vanlig skjortklänning som passar med ett skärp runt midjan. Till den här skulle jag rekomendera antigen shorts under eller tajts till och som skor ska det vara ett par svarta bots. Håret ska vara i stora guldlockar och du ska ha svart nagellack och svarta smycken såsom: halsband, döskallar etc.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu