Motivation: drömmar

Idag vill jag uppmuntra alla er där ute att följa era drömmar! (Lyssna på låten blir skönare så.)

Oavsett vad du har för dröm, hur höga betyg det än krävs så följ den!

Du måste ge 110% helhjärtat om det verkligen är något du vill och du måste redan nu ha klart för dig att vägen dit är inte helt rak. Du kommer att åka uppochner som på en bergodalbana, både förlora det bästa du hade för att få något som är bättre än bäst. Men allt hänger på dig och ditt spelande? Hajar du? Du måste våga lite, och våga spela dina kort, men inte hursom helst utom spela korten väl och inget ''mesigt spel.'' Utom stå på dig och gör din grej.

Om du vill bli en t.ex en sångare måste du se till och ta ditt ansvar. Var i studion, ta sångkurser, sök kontakter, läs om branchen ge hela tiden 110%. Du måste jobba hela dan, varje dag. Det kommer att bli tufft och jobbigt, men det är bara och bita ihop du vet att det kommer vara värt det. Men när du väl nått ditt mål så kom ihåg vart du kom ifrån och att de du inte hade med dig i början är med dig nu för att de vill ha en bit utav det du tjänat. Har du tjänat kakan vill de tigga bitar, kom ihåg det.

Tro på dig själv bruden, saker kommer ordna sig gör bara det du ska göra hela tiden, häng inte med folk som trycker ner dig. Visst folk snear ibland, säger att du inte kan och tvivlar på dig. Men ta då upp ditt långfinger och säg att de ska lägga de i din ''carebox.'' Om du verkligen vill det här helhjärtat kommer du inte att bry dig ett skit och fortsätta precis som om inget hänt. Och säg inte ''kommer inte bry mig, du är luft.'' Vi alla behöver luft för att andas.

Man tappar motivationen ibland men det är bara att fortsätta kämpa och vakna upp på ett så bra humör varje dag. Som när det är måndagar, alla hatar måndagar men gör måndag din favoirt dag. Visa folk att du ska gå all in den här veckan ge 110% alla dagar och visa vad du går för. Gör saker du älskar och är bra på, eller varför inte komma in här och kolla motivations kategorin för att snabbt få tillbaka motivationen och återgå till fokus igen?

Kom ihåg att börja göra allt i tid, gör inget i sista sekunden. Se till att vara väl förbered, kunna det du ska säga och vad du ska göra och/eller visa.

Jag hoppas jag motiverat dig lite till att du ska följa din dröm och att inget är omöjligt allt beror på dig.
Hur mycket vill du satsa? Är du villig att ge upp vissa saker?Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu