Komplex eller inte komplex? Mejla in till oss: missconfident@live.com

De flesta kvinnor bär på en enormt stor osäkerhet när det kommer till utseendet och våra kroppar. Vilket är väldigt synd eftersom vi är de vi är och skapta på det sättet ''Gud'' skapat oss.
Men då är frågan vad är det som gör att osäkerheten alltid gömmer sig där bakom? Handlar det om att man inte är trygg i sin egna kropp just för att man vet att man inte har den så kallade ''idealbilden.'' Eller att man skäms för att man väger några kilon mer än ens vänninor? Eller kanske tvärtom... man kanske skäms för att man väger för få kilon? Eller för att man inte har de delarna som en man vill att man ska ha? Det som jämt står i centrumet idag ''stor rumpa, stora bröst, fina kurvor.'' Eller för att man jämför sig med andra folk hela tiden? Eller kanske... för att man jämt går och jämför sig med photoshopde fejk kroppar. Listan kan göras lång.
Men nu behöver vi din hjälp.
Melja oss och berätta vad du har för komplex på din kropp! Du får mer än gärna melja in till oss och berätta att du inte har några komplex, men berätta då vad du tycker om din kropp istället! Kommer att lägga upp lite av det vi fått in sen på bloggen, 110% anonymt såklart!
Sprid detta gärna vidare så vi kan lägga upp på bloggen och jag kan fortsätta mitt inlägg om detta, vore gulligt!

xoxo, miss.E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu