Vad är Självförtroende?

Tjejer! Självförtroede och självkänsla är inte riktigt samma sak och nu idag hade jag tänkt att prata om vad självförtroende egentligen är .

Självförtroende handlar om vad vi kan och hur vi förhåller oss till det vi kan. Alltså de vi gör och har förtroende för när vi gör den saker vi är duktiga på. Självförtroende syftar på den uppfattningen som en själv har om sin egna förmågor att hanskas med och lösa problem. Man kan säga att självförtreoendet är själva tron på hur vi kan klara olika saker.

Självförtroendet brukar variera beroende på din situation eller krav. I vissa situationer kanske vårt självförtoende är starkt och bra och då kanske vi klarar av att handskas med situationerna. Men ibland kan självförtroendet vara sämre och då kanske vi uppfattar förtroendet för oss själva på ett negativt sätt.

Jag har ett tips till er alla! Ge varandra komplimaner och stötta varandra genom att säga till varandra att ni faktiskt är bra på t.ex att dansa. Det kan få dig att må bättre om andra i din omgivning talar för dig att du verkligen har gjort något bra!
Kritik och beröm från andra människor styr självförtroendet.

Nu kanske ni vet lite mer exakt vad självförtroende är.
xoxo, Miss.B


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu