Komma över killen? part 1

Brudar... här kommer 4 tips på hur du kommer över honom!

Torka tårarna! Jag vet att det känns och gör ont när det tar slut med ens älskling men det hjälper inte att sitta och gråta, deppa hela dagarna och lyssna på sorlig musik. Då kommer du bara att må ännu dåligare och tro att det var dig det var fel på, vilket det inte alls är, kärleken kanske inte fanns där längre? För att du ska kunna torka dina tårar så vänd dig till någon du litar på, prata ut om allt som rör sig uppe i knoppen och hur du det känns nu gör saker som du mår bra av, sysselsätt dig så mycket det går! Ligg inte och grubbla över saker innan du ska lägga dig utan ta en kopp varm mjölk sätt på dina favorit låtar som är glada men lugna, läs kanske en bok och somna sött sen.

Girltime! När det tar slut är det viktigt att ha girltime till max ta hand om dig! Bada bubbelbad, lägg ansiktsmask, shoppa, träffa tjejerna och ät ute, få dig själv att må bra helt enkelt!

Bort, bort och bort!! Det känns väl lite tugnt när det tagit slut, men det hjälper inte att du sitter och bläddrar i era gammla konversationer och att du stalkar honom som en FBI-agent för att ta reda på som nyligen hänt om han träffat en ny etc. Så för att du ska försöka sluta tänka på honom helt så radera hans nummer, bort med honom från skype, facebook, msn, hotmail och alla nätsidor du har honom på så slipper du påminnas om honom! Innan du tar bort honom kanske du borde säga att du behöver vara ifrån honom ett tag och att du tar kontakt med honom igen när du läkt klart antingen så accepterar han det eller inte.

''Tiden läker alla sår...'' Men kom ihåg att du bara lär komma ihåg honom tills du möter din nya kärlek, så sluta oroa dig över att du kommer dö ensam och att han var ''the perfect man.'' Livet går vidare och du kommer tillslut inse att det gått dagar utan honom i huvudet även fast du inte tror det så kommer du det. Det tar lite olika tid för olika personer vissa längre, andra kortare - men det kommer att hända. Tiden läkare alla sår gumman.


xoxo, miss.E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu