5 roliga saker du kan hitta på GRATIS

En sak som jag oftast möter när jag vill hitta på något roligt är pengar.. Det kan vara väldigt jobbigt att så fort man tänkt hitta på något med kompisarna så måste man betala så mycket. Allt från Gröna Lund pengar till matpengar. Det är lite som om vi ungdomar inte kan göra saker utan att ha med oss pengar hela tiden. Vi är lite beroende av att antigen göra saker som kostar en hel del pengar eller att bara slösa bort pengar på saker som är fint (Miss.E som när vi " bara ska in till stan och titta på lite" stunder som oftast slutar med att vi kommer hem med något onödigt).
Därför hade jag tänkt att ge några tips på saker man kan göra med kompisar utan att betala!

1.Både du och dina kompisar kanske tycker det är kul att röra på kroppen eller så är det så att ni båda behöver få bättre kondis. Så varför inte Promenera/Powerwalka/Jogga lite? Genom att ni gör det så får ni bra kondition, ni kanske lär känna varandra ännu bättre än vad ni redan gör, ni har roligt, du kanske får lära dig något av någon av kompisarna och ni får peppa varandra som gör att du kanske känner dig bättre på något!(det är jätte viktigt för självförtroendet att känna sig bra på något)

2.Du och dina kompisar kan plocka ihop något från hemmet och ha en picknick. Jag tycker att det är jätte rolig att gå på picknick och bara sitta där, prata, äta lite kanske tar någon av er med något roligt som ett kortspel eller en boll eller något och då livar ni upp stämningen och framför allt bildar ni många minnen!

3.Ibland kan det vara skönt att bara vara hemma hos någon/dig. Kanske sätta på något bra pogram eller en bra film som ni har hemma och bara ta det lungt. Då får kroppen vila så det kan vara ett tips att sätta på en film eller något om ni båda är lite tröttare den dagen och inte är lika aktiva.Men så klart kan man göra massor av andra saker som dra fram xboxen/playstationet,måla,plugga,fika,fixa till varandra(makeup eller styla varandra) m.m. Allt som ni båda tycker är roligt!

4.Vara ute och spela lite basket eller fotboll med kompisarna det är roligt. Då kan man variera lite mellan de sporter som ni tycker om.Ni kan lära varandra hur man blir bättre och vad man kan tänka på att göra istället för det man gör. Men glöm inte att peppa! Säg till kompisen att tillexempel. woow du är jätte duktig på att finta. Alla vill ha roiliga kommentarer någon gång.

5.Under sommaren så kan du och kompisarna dra till stranden och bada och sola.Kanske träffar ni andra kompisar och flyttar filtarna mot de så sitter ni som ett helt gäng och hittar på massa andra saker. Gillar du inte att bada så kan du sola,gillar du inte att sola så kan du bada och om du inte gillar något av de så kan du iallafall sitta där och vara social och göra de andra sakerna som finns att göra (busa lite med de andra).Hoppas ni har fått lite humm om saker man kan göra utan att betala.
xoxo,Miss.B


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu