kommer du älska mig om... part.1

Förlåt för väldigt dålig bloggning från mitt håll, för att försöka minska på det ska jag börja med en liten berättelse som jag och miss.B kommit överrens om. Den heter ''kommer du fortfarande älska mig om...''

Solens strålar tränger in genom mina tunna vinröda gardiner och lyser starkt på mitt bleka ansikte. Jag känner en varm och härlig känsla i kroppen och öppnar upp ögonlocken försiktigt och sträcker ut mina långa armar. Idag blir det en bra dag tänkte jag för mig själv medan jag fortfarande låg kvar i sängen och sneglade lite över den bruna byrån där den rosa hund klockan hänger. Tjugo över åtta visade klockan, helvete. Jag får inte bli sen igen, jag kastade mig ur sängen i all hast för att försöka komma inte allt för sent till skolan. I flygande fart slängde jag mig upp på den bruna byrån och drog ur det snabbaste jag kunde hitta, ett par svarta jeans och ett vitt linne till det plockade jag också ett par underkläder. Jag fumlade lite bland underkläderna tills jag valde den nya behån, en röd med svart spetts på och fyllde utrymmet som inte fylldes ut av brösten med strumpor jag placerade under brösten så det skulle framhävas som ett bröstlyft. Drog linnet över huvudet och kollade mig i spegeln bredvid byrån för att se hur det såg ut. Precis som jag ville ha det. Stora, runda, fasta bröst. Kammade igenom håret med borsten och kladdade på lite smink hur som helst i ansiktet, på med ett par skor och så gick jag ner för trapporna för att gå mot dörren. Slängde in en blick i köket för att se om Edon satt i köket med morgonkaffet och dn tidningen rakt upp i näsan på honom, men inte idag. Jag ödslade inte mer tid på att fundera om varför han inte satt där så jag skyndade mig ut genom dörren, låste efter mig och gick iväg mot skolan. Jag kännde hur den lätta vinden blåste i håret på mig och hur solens strålar sken rakt i ansiktet på mig, precis som imorse. Solens strålar strålade på mig längst den öde väg jag gick, det var verkligen min dag idag.
Jag var så inne i mina egna tankar längst vägen att jag inte tänkt på att jag nästan var framme vid skolan. Jag ville ju inte komma mer sent än vad jag gjort, så jag tog upp farten lite mer och slö jogga in genom entren, upp för stentrappan och sen höger mot 1Ds korridor. Jag öppnade upp den sega korridorrs dörren och rös ännu en gång när jag hörde det gnisslande ljudet från dörren. Jag stoppade ner händerna i fickorna på jeansen för att leta reda på skåpnyckeln innan jag var framme vid skåpet men kunde inte hitta den, jag måste glömt den hemma. Tungt suckade jag för mig själv och gick mot klassrums dörren utan matrial. Jag satte örat vid klassrums dörren och kunde höra en massa röster prata i högton. Jag tog ett djupt andetag och knackade på dörren, rösterna dämpades och fotsteg närmade sig dörren. Försiktigt öppnade Elma dörren och såg på mig med en sur min. ''Kvarsittning kvart över fyra, no salen.'' Jag nickade henne till svars och steg in i klassrummet, vi hade svenska och diskuterade boken vi läst i smågrupper. ''Nåväl, åter gå till diskutionen'' sa Elma och började sortera papper framme vid katedern. Binta viftade med armen och sa ''Polly kom och sitt med oss!'' Jag sneglade lite på henne och satte mig ner i gruppen och försökte hoppa in i diskutionen men tappade snabbt fokus på samtals ämne och höll i stället ögonen på Loke, som satt precis framför mig. Tankarna gick över till ett dagdrömmande där det bara var jag och Loke och han höll min hand och sa att han älskade mig. Han petade lätt i håret och sa att jag var så fin, så vacker. Och lika generad varje gång viftade jag bort det med att säga att han var den fina och det var han. Lokes chocklad bruna hår och hans gröna ögon kunde få vilken tjej som helst att smälta inombords. Hans varmtonade hud fick han att se mjuk och gosig ut tillsammans med hans raka uppnäsa i ansiktet. Hans mjuka, fylliga och helt perfekta läppar för en kille, kunde verkligen få det att vattnas i munnen. Väl inne i mitt hopplösa dagdrömmande känner jag en klapp på ryggen och återvänder tillbaka till verkligheten, kvickt vänder jag mig till Binta eftersom det måste var hon, det kom från vänster sida, där hon sitter. ''Vad?'' Frågar jag henne och hon tittar på mig med en flinande min. ''Polly, han vet att du kollar.'' Jag vred huvudet framåt för att i smyg se om Binta talade sanning och det gjorde hon. Lokes och min blick möttes i en sekund, vilket kändes som en evighet och jag kunde se hur hans ansikte började bli rött. Jag vände bort blicken och stirrade på den ljusbruna bänken och försökte att inte dö. ''Ta det lugnt'' hörde jag Binta viska till mig, jag nonchalerade det och kände hur hjärtat inom mig dunkade och pumpade blod genom kroppen.
Yes, detta var första parten. Den går lite segt fram men håll ut. Kan börja förklara vad den handlar om.
Pollyanna är inte speciellt populär och behandlas ofta som luft i skolan när hon inte är runt Binta. Binta är Pollys bästavän och Binta är en av de populäraste tjejerna på skolan som alla vill hänga med. De går första terminen i första ring på linjen samhälle inrikting samhälle.
Polly bor tillsammans med hennes mamma Lily som väldigt sällan är hemma på grund utav jobbresor hon gör med jobbet och med hennes nyblivne plast pappa Edon som väldigt sällan är hemma på dagarna eftersom han jobbar nattskift. Dessutom bor hennes cancer sjuka mormor tillsammans med de sen fyra år tillbaka sen hon vart diagnotiserad med ärftlig cancer.
Polly är också jättekär i en kille som heter Loke som går i hennes klass och Polly känner sig som en idiot eftersom hon vet att hon aldrig kommer få honom. Men det Polly inte vet är att Loke känner precis likadant...
xoxo, miss.E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu