Ni gör så fel... ÅH.

 
Kära trogna läsare som fortfarande är kvar här och läser, ni är ju bara för underbara. Har inte bloggat på länge (Miss.E) för att jag har haft mycket och ta i, men nu drar jag igång igen och hoppas att Miss.I hittar tillbaka hit igen så småning om!

Till dagens ämne: Kroppstyper!
 
Har ni tänkt på en sak? Vi människor ser så olika ut och det är nog sant, när dom säger att varje individ är unik i sig Men jämt ska media ställa till det genom att måla upp ''deras'' bild av hur människor ska se ut.
Här är en typisk bild som media jämt målar upp. Man ska vara så smal som möjligt nästan så smal så att man blir undernärd!
Min personliga åsikt är att det inte är fint att vara såhär smal. Men naturligt smala personer som kanske inte kan gå upp i vikt (ta inte åt er) för jag riktar inte detta till er.
Vill inte offentliggöra någon men jag har sett hur svårt det är för en person som är smal att vilja gå upp i vikt, det är lika svårt för en ''större'' person att gå ner i vikt.
 
Hur som helst tycker jag inte att ni ska falla för den här ''ideal'' bilden av hur man ska se ut, för att det ska man inte. Man ska se ut så som man vill se ut. Unik.
 
Jag önska att media kunde ha modeller i alla olika storlekar..Vissa av er kommer nog tänka men vad tänker du med, det går ju inte!
Det kanske inte kommer gå då det kommer se helt huller om buller ut i (mode) tidningarna men det jag försöker få fram är att det är så verkligheten ser ut. I verkligheten är inte alla smala eller kurviga.
 
Vi är överviktiga, har fetma, vi är tjocka, smala, har gigantiska bröst, ölmage, plattrumpa, breda höfter och listan kan göras oändligt lång.
Därför vore det bra om media kunde förtydliga det och ja, jag ska medge att det bättrats sen bloggen startade men inte tillräckligt.
Lär dig älska din kropp precis som den är trots att vi har ett galet media konstiga ideal. (Lättare sagt än gjort kanske)?
Men tänk så mycket din kropp kan utföra precis som den är.
 
xoxo, Miss.E
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu